Visit the beautiful soul Eric (Dutch)

Mijn naam is Eric van Kempen. Ik ben 60 jaar.

Ik ben geboren en opgegroeid in een  windmolen buiten een klein dorp aan de Maas in Brabant. De molen stond 2 kilometer van het dorp op de vlakte zodat hij genoeg wind kon vangen om de wieken te laten draaien.

Als zoon van een molenaar moest je altijd zwaar werk verrichten.Voor mijn broers en mij was het heel normaal om zakken meel en graan te dragen van 50, 60 en zelfs 70 kilogram.

Ik heb een zus en drie broers.  Uit onze manier van leven en wonen groeide een groot verlangen naar de natuur en de vrijheid. Daarom vind ik het fantastisch om weg te gaan! Waarheen doet er eigenlijk niet eens zoveel toe. Een maand naar Zuid-Afrika en Namibië, een weekend naar Gent of liftend door Europa.

 

Geweldig ook dat er zo’n medium is als dit om je ervaringen en gedachten aan anderen te kunnen laten lezen! Ik vind het ook fantastisch om alle verhalen van andere reizigers en bloggers te lezen.

Ik ben van plan om minstens elke week een blog te schrijven over mijzelf  en mijn omgeving. Over de dingen die ik doe, de reizen die ik maak, mijn lifestyle etc. Ook wil ik verhalen publiceren die ik zo nu en dan schrijf. Hoop dat veel mensen ze lezen!

BLOG

Advertisements

Looking forward to connect with my neighbors !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.